Univera Logo





Bu Sene de Bilişim 500 Listesinde Yerimizi Aldık

BThaber tarafından yapılan araştırmada her sene bilişim sektörünün öncü firmaları değerlendiriliyor. Genel ve çeşitli kategoriler altında yapılan değerlendirmeler sonucunda Univera olarak bu sene de listede yerimizi aldık.

Sektörün bugününü ve yarınını değerlendirmeye yardımcı olan etkinlik bu sene pandemi nedeni ile ilk kez dijital ortamda gerçekleşti. 26 Ağustos’ta gerçekleştirilen ödül töreni sonrası teknoloji şirketlerinin 2019 yılının değerlendirildiği liste açıklandı. Univera olarak uzun yıllardır yer aldığımız listede bu sene de gelişimimiz somutlaştı. İlk 500 Bilişim Şirketi listesinde geçen seneye göre 16 puan öne çıkarak 224. sıraya yükseldik. İzmir merkezli bir şirket olarak bu sene de alanımızda şehrimizin ilk 10 firması arasında olmanın gururunu yaşıyoruz. 

Yenilikçi BT çözümleri sunan kardeş şirketimiz Univis ile, yazılım çözümlerinin temel ihtiyacı donanım ürünlerini bir araya getirerek başarılı projelere imza atıyoruz. Univis’in sunduğu donanım ve teknik servis projeleri ile birlikte Univera Grup olarak ciro bakımından geçen yıla göre 32 basamak atlayarak bu yıl Türkiye’nin en büyük 135. şirketiyiz. Yerli yazılımlarımızın geliştiği ve kullanımının arttığı son yıllarda Univera olarak katmadeğerli çözümler sunan şirketlere odaklanan Türkiye Merkezli Yazılım Üreticileri listesinde de 78. sırada olmaktan gurur duyuyor, yerli yazılımların başarılarının artması için Univera olarak iş birliklerimizi ve Ar-Ge çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz.

Satış Müdürümüz Taylan Zengin  konu hakkında “Yüksek teknoloji uygulamaları ve dijitalleşme şirketler için kaçınılmaz bir duruma geldi. Önümüzdeki dönem içerisinde kendini dijital dönüşüme adapte eden şirketler için ilerleme, geleneksel yöntemlerle ilerleyen şirketler için ise küçülme kaçınılmaz olacak. Bu durum bizim gibi tüm teknoloji firmaları için de geçerli. Univera olarak sektöre adım attığımızdan beri kendimizi ve çözümlerimizi sürekli geliştirmek adına çalışıyoruz. BThaber gibi sektörün öncü kuruluşlarının yaptığı bu araştırmalarda kendimizi ve sektör durumunu gözlemlemenin çok faydalı olduğuna inanıyorum. Univera olarak gösterdiğimiz ilerleme için başta Univera ekibine, iş ortaklarımıza ve değerli müşterilerimize teşekkür ederim” diyerek görüşlerini paylaştı.

Bilişim500 listesine ulaşmak için tıklayınız.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?