Univera Logo





Dijital Dönüşüm ve Verimlilik Kategorisinde Ödülümüzü Mustafa Varank’tan Aldık

KOSGEB tarafından bu sene altıncısı düzenlenen KOBİ ve Girşimcilik Ödül Töreni 26 Aralık tarihinde Ankara’da gerçekleşti. Törende Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt 7 farklı kategoride birinci olan finalistlere ödüllerini takdim etti.

2 bin KOBİ ve girişimcinin kendi kategorilerinde değerlendirildiği organizasyonda her kategori için belirlenen başarılı üç finalist firma içerisinden birinciler jüri üyelerince belirlendi.

Univera olarak sunduğumuz satış, lojistik ve servis konularındaki çözümlerimiz ile Dijital Dönüşüm ve Verimlilik kategorisinde finalist olarak yer aldık. Univera adına ödül törenine katılan Bilgi Teknolojileri ve ArGe Müdürümüz Seçkin Karabacakoğlu sertifikamızı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’tan aldı. Karabacakoğlu dijitalleşmenin ve ArGe’nin önemini şu şekilde belirtti: “Türkiye’de bulunan 204 ArGe merkezinden biri olarak alanımızdaki yenilikleri takip ederek çözümlerimizi teknolojinin ışığı ile geliştirmeye devam ediyoruz. Alanımızdaki deneyimimiz ile birlikte Univera’nın genç ruhu müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuklarındaki önemli destekçilerinden oluyoruz. Son yıllarda ülkemizde de öne çıkan konulardan dijital dönüşüm firmaların süreçlerini yeniden yapılandırıyor. Bu yapılanmada payımız olduğu için ve sunduğumuz çözümlerin takdir görmesinden dolayı mutluyuz.”

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?