Univera Logo





IDC CIO Summit 2018 Kazakistan'da Panorama Çözümlerimizi Paylaştık

Günümüzde adını sıkça duyduğumuz “Dijital Dönüşüm” bir çok etkinliğin konusu olmaya devam ediyor. Univera olarak biz de bu konudaki deneyimlerimizi ve etkin çözümlerimizi paylaşmaya devam ediyoruz. 27-29 Haziran dijital dönüşüm teması ile Kazakistan-Astana’da gerçekleşen IDC CIO Summit 2018 sektörün lider firmalarını ağırladı.

Etkinlikte ekibimizden Yurt Dışı Satış Müdürümüz Okan Vulaş ve İş Geliştirme Yöneticimiz Ömür Yesügay yer aldı. Yerinde Ar-Ge merkezimiz sayesinde müşterilerimizin yapılarına hızla uyum sağlayarak gerçekleştirdiğimiz projeleri IDC CIO Summit gibi uluslararası etkinliklerde paylaşarak şirketlere satış, lojistik ve servis konusunda yol gösterici bilgiler paylaşıyoruz.

Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerindeki gibi Kazakistan’da da müşterilerimizin dijital dönüşüm yolculuğuna destek oluyoruz. Etkinlik temsilcilerimizden Yurt Dışı Satış Müdürümüz Okan Vulaş bunun gibi etkinliklerin faydasını şöyle açıklıyor: “Kazakistan’da aktif olarak devam eden başarılı birçok projemiz var. Bu nedenle Kazakistan bizim için birincil hedef pazarlar arasında yer alıyor. IDC gibi kurumların gerçekleştirdiği bu gibi etkinliklerde de bölgenin lider şirketleri ile bir araya gelme fikir alışverişinde bulunma şansı yakalıyoruz. %100 yerli yazılımımızı yurt dışında da anlatma fırsatı buluyoruz. Bu iletişim daha sonra iş ortaklığı ya da iş birliği olarak bize kazanımlar sağlıyor. Bu nedenle her daim bu tarz etkinliklerde Univera olarak yer alacağız.”

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?