Univera Logo





Panorama’nın Yetenekleri Dünyada da Onaylandı

Uzun yıllardır mobil iş çözümleri konusunda kendi yazılımları ile firmalara hizmet veren Univera, 2016 Temmuz ayında yayınlanan “POI Retail Execution Vendor Panorama 2016” araştırmasında çözüm üretici olarak yer aldı ve birçok kriterde, rakiplerinin önüne geçti.

Amerika merkezli, Promotion Optimization Institude, firmalar, çözüm üreticileri, akademisyenler, analistler ve diğer sektör liderlerini bir araya getirerek, sektörlerin gelişimine bağımsız olarak katkılar sağlıyor. Sektörlerde söz sahibi olan kişilerin fikirlerini ve çeşitli değerlendirmeleri toplayıp, ilerleme için en iyi çözüm ve en iyi yöntemleri derleyip, raporlar halinde yayınlıyor.

Son olarak yayınladığı “POI Retail Execution Vendor Panorama 2016” raporu ile de sektörün ihtiyaçlarını ve sektörel çözümleri değerlendiren POI raporuna göre; Univera çözümleri sektör beklentilerinin üzerinde. Özellikle tüm sahayı tek bir sistem üzerinden görüp, takip edebilme ve gelişmiş raporlama özellikleri ile raporda yer alan Univera, çözümlerinin esnekliği, kullanıcı deneyimleri ve tam bir çözüm olma konularında da tam puan alıyor.

Rapor ile ilgili görüşlerini aktaran Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin: “Çözümlerimizi geliştirmek ve tüm dünyada kullanılan yazılım olmak için önemli adımlar atıyoruz. POI gibi bağımsız kurumlarla da çalışarak, özellikle yurtdışı pazarında sektör ihtiyaçlarını analiz ediyor ve arge çalışmalarımızda bu analizleri kullanıyoruz. Bu sayede sektörler için en optimize çözümleri ve projeleri üretebiliyoruz.” diyerek ihtiyaç odaklı çözümler ürettiklerini iletti.

POI ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?