Univera Logo





Univera ARGE Merkezi Belgesi'ni Bakan Fikri Işık'tan Aldı

Birçok yenilikle her geçen gün büyüyen Univera, yaptığı yatırımlarla da hizmet kalitesini arttırıyor. Son dönemde yaptığı bina ve insan kaynağı yatırımları ile ARGE Merkezi temelini oluşturan firma, gerçekleştirdiği projeler ve yeterli kriterler sayesinde Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanlığı’nın yönetiminde tüm denetimleri başarıyla tamamlayıp, ARGE Merkezi olmaya hak kazandı.

Univera, şirketlerin saha satış operasyonlarını yönetmeleri için geliştirdiği yazılımlarla, Türkiye’de ve dünyada bilinen birçok firmaya çözüm sunuyor. Türkiye’de mobil satış dağıtım yazılımı konusunda lider olan firma, ARGE faaliyetleri ile kendi geliştirdiği çözümlerini her geçen gün daha yetenekli hale getiriyor.  

4. Özel Sektör ARGE Merkezleri Zirvesi’nde belgesini Sanayi, Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikrı Işık’tan alan Univera Yazılım ve Teknoloji Müdürü Seçkin Karabacakoğlu: “23 yıldır yazılım sektöründe, kendi geliştirdiğimiz çözümler ile firmalara hizmet veriyoruz. Tedarik Zinciri Yönetimi konusunda firmaların ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Uzun yıllardır edindiğimiz bilgi ve tecrübelerle çözümlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Univera olarak; Türkiye’de 100’lerce büyük firma ile çalışıyor ve çalıştığımız firmaların kullanıcı deneyimi tedarik zinciri süreçlerindeki ihtiyaçları gibi bilgilerinden ARGE aşamasında faydalanıyoruz. Tabi bunun dışında sistematik çalışma prensibimiz, üniversite iş birliklerimiz, teknolojik gelişmeleri sürekli takip etmemiz de ARGE faaliyetlerimizi destekliyor. Tüm bu etkenler daha güçlü olmamızı sağlıyor.” diyerek ARGE Merkezi ve Univera’daki diğer gelişmeleri aktardı.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?