Univera Logo





Univera Bu Yıl da En İyiler Arasında

Bağımsız danışmanlık ve araştırma hizmeti veren Promotion Optimization Institute, sektör liderleri ve konusunda uzman danışmanlarla yaptığı çeşitli anketlerle, firmaları ve çözümlerini değerlendiriyor. Bu araştırmalardan biri olan “Retail Execution and Monitoring in Consumer Goods” ile de tüketici ürünleri sektöründeki çözümlerin yeterliliği araştırılıyor ve çözümlere puanlar veriliyor.

Araştırma, global boyutta hizmet veren yazılım firmalarını ve çözümlerini kapsıyor. Her bir firma ile yapılan detaylı görüşmeler, çözüm analizleri ve kullanıcı görüşleri, rapordaki puanlamayı etkiliyor. Araştırmada firma değerlendirmesinde, yaşayabilirlik, coğrafik strateji, geriye dönük başarılar, pazarı anlayabilme, farklı sektörlere uyarlanabilme, firma vizyonu gibi kriterlerden oluşuyor. Bu kriterler belirlediğinde de Univera Dünyanın farklı birçok yerinden doğmuş ve farklı bölgelerde hizmet veren firmalar arasında, ilk 5 arasında yer alıyor.

Ürün değerlendirmesinde ise esneklik, uyarlanamabilme, tüm kullanım alanlarında tamamlanmışlık, analitik yetenekler ve kullanıcı deneyimi gibi birçok kriter bulunuyor. Bunun gibi birçok kriter göz önünde bulundurularak değerlendirilen çözümler, danışmanlar tarafından detaylı olarak inceleniyor. Bu incelemeler sonucunda, dünyanın farklı bölgelerinde, aynı hizmeti veren çözümler sıralanıyor ve en iyiler belirleniyor.

Univera, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da araştırmada yer alabilen 19 firma arasında üst sıralardaki konumunu koruyor. Ürün değerlendirmesinde ise 8 kriter üzerinden tam puan alan Panorama, en iyi mobil ara yüze sahip 3 uygulamadan biri olarak raporda yer alıyor.

Raporun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.  

Önceki yıla ait rapor için lütfen tıklayınız.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?