Univera Logo





Univera ve Sade Grup’tan Avrupa Açılımı

Uzun yıllardır Türkiye’de mobil satış dağıtım ve depo yönetimi konusunda çözüm sunan Univera, ulusal ve çok uluslu birçok firma için projeler üretiyor. Özellikle son yıllardaki yurtdışı projeleri ile ihracat faaliyetlerine ağırlık veren Univera, bu faaliyetleri 2016 yılından itibaren UniveraSade Europe ile taçlandıracak. Sade Grup ile yapılan ortaklıkta, IoT ve Mobil İş Çözümleri konusunda Avrupa’daki firmalara hizmet verecek.

UniveraSade Europe, Avrupa’daki firmalar için Univera’nın tedarik zinciri yönetimi konusunda dünyada sayılı muadili bulunan ürün ailesi Panorama ve Sade Grup’un IoT bilgisi ile yenilikçi ve firmaların ihtiyaçlarını karşılayan projeler üretecek. Son günlerde sıkça duyduğumuz Nesnelerin Interneti (IoT), iş dünyası için de birçok ihtiyacı karşılayan teknoloji olacak. Bunu öngören Univera ve Sade Grup IoT teknolojisi ile tedarik zinciri yönetimini kolaylaştırıp, takibi zor süreçleri iyileştirecek projeler üretecek.

UniveraSade Europe hakkında konuşan Univera Genel Müdürü Cüneyt Ersin; “% 100 yerli sermaye ile hizmet veren 2 Türk firmasının yurtdışına açılması gurur verici. 2 firmanın da Türkiye’de bugüne kadar gerçekleştirdiği projeler, ürettikleri çözümler, Avrupa’da da başarılı olacağımızın kanıtı. Türkiye’de yurtdışı menşeyili birçok firma ile çalışıyoruz ve iş süreçlerini, ihtiyaçlarını biliyoruz. Bu sayede Avrupa’ya açılan kapımız olacak UniveraSade ile yurtdışında da birçok firmaya çözüm sunacağız. Hali hazırda Türkiye organizasyonu için çözüm ürettiğimiz firmaların, Avrupa’daki merkezleri ile iletişim halindeyiz. Birçok projenin temelini attık. UniveraSade, Avrupa’da sektöre hızlı bir giriş yapacak.” diyerek şimdiden gerçekleştirecekleri başarılı projelerin sinyalini veriyor.

Merhaba
İlginiz için teşekkür ederiz.
Yardımcı olmak için talebiniz hakkında bilgi alabilir miyim?